Поліцейські затримали житомирянина, який приїжджав на Хмельниччину вчиняти крадіжки

Затримали житомирянина, який на Хмельниччині вчиняти крадіжки
Фото: ТСН

Працівники поліції Хмельниччини та Житомирщини спільними зусиллями встановили особу та затримали крадія, який «гастролював» по Хмельницькій області, вчиняючи крадіжки.

Поліцейським вже вдалося довести причетність зловмисника до 13 фактів крадіжок з автомобілів, вчинених упродовж грудня у м. Старокостянтинів Хмельницької області.

Крадія хмельницькі правоохоронці вирахували за допомогою камер відеоспостереження. Зібрану інформацію вони передали житомирським колегам, які затримали підозрюваного.

Наразі 23-річного чоловіка, який уже раніше притягувався до відповідальності за вчинення майнових злочинів, перевіряють на причетність до аналогічних правопорушень в інших областях.

За фактами крадіжок відкрите кримінальне провадження за ч. 2 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Нагадаємо, що мешканець Хмельницької області запропонував 400 доларів США як «подяку» начальникові Городоцького відділу поліції за повернення вилученого автомобіля. На передачі «авансу» посадовцю поліції чоловіка затримали працівники внутрішньої безпеки, місцевої поліції, під процесуальним керівництвом прокуратури.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне