Поліцейські затримали зловмисника, який ухилявся від відбуття покарання

а
Фото: hm.npu.gov

У квітні 2018 року зловмисник отримав 7 років позбавлення волі за нанесення своєму знайомому тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті. Проте з того часу чоловік ухилявся від відбування покарання і перебував у розшуку. Оперативники Теофіпольського відділення поліції отримали інформацію про те, що на Новий рік він приїде в рідне село на святкування. Тож 1 січня винуватця затримали – про це повідомляє прес-служба поліції.

Під час відпочинку в одному із розважальних закладів Теофіполя чоловік наніс тілесні ушкодження потерпілому. Від чого останній за декілька днів помер у лікарні. У квітні 2018 року Білогірський районний суд призначив зловмиснику покарання у вигляді 7 років позбавлення волі. Проте з того часу він ухилявся від ув’язнення і втік за межі області. Чоловіка оголосили в розшук.

Напередодні Нового року оперативники Теофіпольського відділення поліції отримали інформацію про те, що розшукуваний має приїхати додому на святкування, тож 1 січня поліцейські завітали до нього додому з санкціонованим обшуком. Зрозумівши, що прийшли за ним, зловмисник намагався заховатися в котельні, але це йому не вдалося. Там засудженого і затримали.

Нагадаємо, що у Хмельницькому поліцейські затримали молодиків, які побили і обікрали двох хмельничан. Близько 1-ї години ночі на лінію «103» зателефонував мешканець мікрорайону Озерна і повідомив, що, вийшовши на балкон, побачив у дворі двох закривавлених чоловіків, які в безпорадному стані лежали на снігу. «Швидка» забрала потерпілих у Хмельницьку обласну лікарню. Звідти повідомлення про подію надійшло до поліції. На місце скоєння злочину та в лікарню невідкладно виїхали працівники Зарічанського відділення поліції. Потерпілими виявились двоє 30-річних місцевих жителів. Як розповів один із чоловіків, на вулиці до них підійшли двоє молодиків, побили та відібрали цінні речі — мобільний телефон, срібний ланцюжок, гаманець, де були банківські картки та гроші.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне