Поліцейські затримали зловмисника, який вчинив розбійний напад на жительку сусідньої області

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Подія сталася вчора, 3 листопада,  близько 9-ї години ранку в с. Великі Омеляни, що на Рівненщині. Невідомий чоловік проник до помешкання 50-річної місцевої жительки, побив її та, погрожуючи зброєю, забрав усі заощадження, банківські картки та зник у невідомому напрямку. 

Потерпіла одразу ж звернулась за допомогою до поліції. 

У ході першочергових оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили, що зловмисник пересувається на автомобілі «Форд». Відео з камер спостереження допомогло встановити номерні знаки транспортного засобу. 

У Рівненській області для затримання нападника було введено план «Перехват». Працівники карного розшуку ГУНП в Рівненській області встановили, що розшукуваний може перебувати на території Шепетівського району. Тож передали цю інформацію колегам з Хмельниччини.

Інформація підтвердилась. Оперативники Шепетівського райуправління поліції спільно з патрульними затримали розбійника поблизу с. Климентовичі.

Зловмисником виявився 43-річний мешканець м. Здоблунів Рівненської області, який має кримінальне минуле та судимість за злочини проти життя та здоров’я.  

У чоловіка вилучили зброю, якою він погрожував потерпілій, а також викрадене майно.

Наразі нападник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Йому може загрожувати до 12 років ув’язнення з конфіскацією майна.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне