Поліція Хмельниччини підбила підсумки роботи за 9 місяців 2019 року

Фото: hm.npu.gov.ua

В Головному управлінні Національної поліції Хмельницької області підвели підсумки діяльності служб та підрозділів за 9 місяців 2019 року за основними напрямками роботи.

Вперше підведення підсумків діяльності поліції області відбулося у форматі засідання розширеної колегії ГУНП під головуванням начальника управління Анатолія Щадило.

hm.npu.gov.ua

До складу колегії, окрім заступників та керівників ключових служб ГУНП, також увійшли керівники підрозділів поліції з вертикальним підпорядкуванням НПУ, голова Хмельницької обласної ради Михайло Загородний, т.в.о. голови Хмельницької облдержадміністрації Володимир Кальніченко, голова Хмельницької обласної профспілки атестованих працівників органів внутрішніх справ Микола Шпичко.

Під час засідання колегії очільник обласної поліції Анатолій Щадило зазначив:

— За 9 місяців до поліції Хмельниччини звернулося понад 138 тисяч громадян. В середньому на лінію 102 щоденно надходить близько 800 телефонних дзвінків. Порівняно з аналогічним періодом минулого року ця цифра зросла, що, зокрема, свідчить і про те, що громадяни все більше довіряють поліції, тому частіше звертаються за допомогою навіть з тих питань, які не лежать в площині нашої безпосередньої компетенції.

 Анатолій Антонович наголосив на тому, що рівень злочинності в області продовжує знижуватися. Зокрема, в цьому році зареєстровано вдвічі менше умисних вбивств, на чверть зменшилась кількість грабежів. Майже на 18% менше зареєстровано тяжких тілесних ушкоджень та крадіжок майна.

hm.npu.gov.ua

Полковник поліції також наголосив, що особлива увага впродовж року приділялась виявленню фактів незаконного обігу зброї, оскільки в зв’язку з подіями на сході країни багато зброї та боєприпасів потрапляють на мирну територію. Загалом за 9 місяців поточного року слідчі відкрили 130 кримінальних проваджень, пов’язаних з незаконним обігом зброї.

hm.npu.gov.ua

Також під час засідання колегії провели нагородження кращих працівників поліції.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області 

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне