Поліція відкрила кримінальну справу на водія, який скоїв наїзд на дитячий візок

1
Фото: ngp-ua.info

Слідчий відділ хмельницької поліції зареєстрував кримінальне провадження за ч. 1 ст.286 КК України (“Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами”) за фактом ДТП. Аварія сталася 15 березня у центрі Хмельницького. Про це повідомляє сайт Незалежного громадського порталу.

20-річний водій BMW X5, рухаючись по проїзній частині вул. Подільської, виїхав на перехрестя вул. Подільська-Грушевського на червоний для нього сигнал світлофора і допустив зіткнення із автомобілем Аudi, який виїхав на зелений для нього сигнал світлофора. Після зіткнення автомобіль в некерованому стані допустив наїзд на дитячий візок, в якому перебувала малолітня дитина.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди дитину, 2018 року народження було доставлено в Хмельницьку міську дитячу лікарню.

Наразі поліцейські замовили судово-медичну експертизу потерпілої дитини та її дідуся, який перевозив візок пішоходним переходом і експертизу технічного стану BMW X5.

Санкція ч. 1 ст.286 КК України передбачає покарання у вигляді штрафу від 200 до 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Нагадаємо, що на Хмельниччині сталася кривава ДТП. Дорожньо-транспортна пригода сталася 20 березня, близько 18.40 години на автодорозі «Житомир — Чернівці» поблизу села Антонівці Ярмолинецького району. 33-річний хмельничанин на автомобілі «Фіат Добло», рухаючись в напрямку обласного центру, під час маневру обгону допустив лобове зіткнення з автомобілем «БМВ 525» під керуванням 26-річного жителя міста Городок.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне