Поліція затримала підозрюваного у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, який переховувався від слідства

Фото: hm.npu.gov.ua

Працівники поліції Хмельницької області затримали підозрюваного в умисному нанесенні тяжких тілесних ушкоджень 51-річному мешканцю с. Зіньківці Кам‘янець-Подільського району, від яких він помер.

16 січня у м. Кам’янці-Подільському неподалік зупинки громадського транспорту по вул. Гордійчука перехожі знайшли тіло чоловіка з ножовим пораненням. За словами медиків, потерпілий помер від значної крововтрати, спричиненої пошкодженням артерії.

hm.npu.gov.ua

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч.2 статті 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого.

В ході розслідування поліцейські з‘ясували, що до вчинення злочину причетний 49-річний місцевий мешканець. Підозрюваного, який переховувався від правосуддя, оголосили в розшук. В результаті пошукових заходів оперативники встановили місцезнаходження зловмисника та затримали його.

 Наразі чоловікові повідомлено про підозру в умисному нанесенні тяжких тілесних ушкоджень. В якості запобіжного заходу суд обрав тримання під вартою строком на 2 місяці. Відповідно до санкції ч.2 статті 121 ККУ йому загрожує відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне