Полонський суд оштрафував 57-річну жінку за наркотики

8
Фото: 24tv.ua

Полонський районний суд затвердив угоду про визнання винуватості, укладену між прокурором і обвинуваченою –  та визнав її винною за частиною1 статті 309 Кримінального кодексу України. Це незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів,  психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту. Жінці призначили обумовлене покарання у виді 1700 гривень штрафу.

За обвинувальним актом, 57-річна жінка у чагарниках біля залізничної станції на Житомирщині знайшла поліетиленовий пакет із подрібненими коноплями (канабісом). Далі привезла його додому у Полонне, де зберігала для особистих цілей. Під час санкціонованого обшуку правоохоронці знайшли та вилучили у неї пакет із понад 300 г канабісу, який відноситься до особливо небезпечного наркотику. А також пристрої для куріння наркотичних засобів.  

«Під час досудового розслідування зазначеного кримінального провадження укладено угоду про визнання винуватості, згідно з якою Д. повністю визнала свою вину. Сторони угоди, з урахуванням доповнень, погодились, що для обвинуваченої за ч.1 ст.309 КК України слід призначити покарання у виді  штрафу в розмірі 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, тобто 1700 грн.», – ідеться у вироку суду, який вже набрав законної сили.

Прес-служба Хмельницького апеляційного суду

Нагадаємо, що у Кам’янці-Подільському поліцейські оперативно розшукали зловмисника, який «замінував» місцевий залізничний вокзал. 

 
Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне