Попереджено спробу потрапляння алкоголю в СІЗО

Попереджено спробу потрапляння алкоголю в СІЗО
Фото: ДУ “Хмельницький слідчий ізолятор”

Вкотре попереджено спробу потрапляння до охоронюваної зони «Хмельницький слідчий ізолятор» заборонених предметів. А саме, під час догляду вмісту посилки, що надійшла від громадянки Д. із міста Шепетівка на ім’я ув’язненого М., який утримується в установі за підозрою у вчинені злочину, передбаченого ст.185 ч.3 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому) було виявлено та вилучено скляну банку із огірками ємністю 1,5 літри, яка була заповнена рідиною із різким запахом алкоголю.

ДУ “Хмельницький слідчий ізолятор”

За даним фактом співробітниками установи проводиться робота щодо оформлення та подальшого направлення до суду матеріалів за ознаками вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 188 КУпАП (незаконна передача заборонених предметів особам, яких тримають у слідчих ізоляторах, установах виконання покарань), відповідальність за яке передбачено у вигляді попередження або накладення штрафу від п’ятнадцяти до двадцяти п’яти неоподаткованих мінімумів доходів громадян із конфіскацією заборонених предметів.

Також рекомендуємо переглянути сюжет про те, в яких умовах перебувають засуджені у Хмельницькому слідчому ізоляторі. Демонстрацію проводили керівникам виправних установ трьох областей — Вінницької, Чернівецької і Хмельницької. Наразі державна установа, розрахована на 400 людей, переповнена. Тому дільниці Хмельницького СІЗО розмістять у Шепетівці та Райківцях. Питання про розміщення засуджених на території Райковецької виправної колонії нині перебуває на розгляді Міністерства юстиції України.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне