Порушники продовжують завдавати шкоду рибному господарству

Фото: http://fishindustry.com.ua/

05 травня 2020 року  – насичений ранок для державних інспекторів Хмельницького рибоохоронного патруля. Цього дня виявили грубе порушення Правил рибальства.

Так, вранці в результаті рейду рибпатрульні, спільно з правоохоронцями Летичівського РВ ГУНП у Хмельницькій області, на річці Південний Буг в с. Головчинці Летичівського району Хмельницької області виявили місцевого жителя, який рибалив забороненим знаряддям лову – лісковою сіткою.

Порушник з дерев’яного човна виловив 30 кг риби. При перевірці у сітці інспектори виявили 150 екземплярів карася сріблястого. Збитки, завдані рибній галузі, склали 2550 грн.

Оскільки в даному випадку містилися ознаки кримінального правопорушення, працівниками поліції було внесеноі відомості до ЄРДР.

Вкотре нагадуємо, сітки – це заборонені знаряддя лову, тому їх використовувати суворо заборонено. Якщо Ви стали свідком порушення правил рибальства чи збуту водних біоресурсів – прохання повідомляти на «гарячу лінію» рибоохоронного патруля: (068) 384-98-10

Довідкова інформація:

Хмельницький рибоохоронний патруль нагадує, що з першого квітня 2020 року на Хмельниччині розпочалася весняно-літня заборона на лов водних біоресурсів. Закликаємо суворо дотримуватись встановлених норм законодавства під час нересту. Адже він відіграє важливу роль у відтворенні природних ресурсів та підтримці сталих запасів риби

 
Пресслужба Хмельницького рибоохоронного патруля
Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне