Посмертні нагороди «За мужність» вручили сім’ям загиблих бійців з Хмельниччини

Фото: https://podillyanews.com/

Командир однієї з військових частин Нацгвардії разом з керівником Хмельницької обласної військової адміністрації Сергієм Гамалієм передали державні нагороди рідним гвардійців, які загинули у бою з російськими окупантами.

За особисту мужність та самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі Указом Президента України №254 від 17.04.2022 року орденом «За мужність» III ступеня (посмертно) нагородили командира батальйону підполковника Роя Юрія Вікторовича. Відзнаку отримали батьки героя: Любов Євгенівна та Віктор Мефодійович.

https://podillyanews.com/

Указом Президента України №368 від 24.05.2022 року орденом «За мужність» III ступеня (посмертно) нагородили бійця загону спеціального призначення «Азов» старшого сержанта Демчука Богдана Михайловича. Орден отримувала дружина захисника Надія.

Обидва полеглих герої загинули під час виконання бойового завдання з оборони міста Маріуполь Донецької області, отримавши поранення, несумісні з життям.

https://podillyanews.com/

Ваші рідні, а наші побратими – найвидатніші герої сучасної доби. Вони віддали власні життя, боронячи рідну землю, – наголосив командир військової частини. – Про їхній подвиг писатимуть книги та зніматимуть фільми. На їх прикладі виховуватимуться наступні покоління українців. Низько вклоняємося вам за наших побратимів, обіцяємо не залишати ваші родини в пам’ять про них. Пишаємося, що мали честь служити разом з героями. Не забудемо!

Вічна та світла пам’ять полеглим нацгвардійцям. Вони навіки залишаться в наших серцях та в наших рядах.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне