Пожежа в хмельницькій багатоповерхівці: вогнеборці врятували 6 людей

1
Фото: km.dsns.gov

21 березня о 12:20 на Оперативно-координаційний центр Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області надійшло повідомлення про пожежу в багатоповерхівці на вул. Проспект Миру в обласному центрі. Про займання інформує прес-служба рятувальників.

2

km.dsns.gov

Одразу до місця події було направлено чергові караули міста на 4-х одиницях пожежно-рятувальної та спеціальної техніки. По прибуттю на місце виклику розвідка встановила, що пожежа виникла  в сміттєкамері багатоквартирного будинку. Внаслідок тління сміття в під’їзді будинку утворилось щільне задимлення. Надзвичайники в складі ланки газодимозахисної служби врятували 6 людей, 2 з яких – діти. Окрім цього, на свіже повітря бійці ДСНС евакуювали ще 46 людей. Завдяки оперативним діям підрозділів пожежу було ліквідовано за лічені хвилини та не допущено подальшого поширення вогню сміттєпроводом.

3

km.dsns.gov

Загалом до ліквідації пожежі було залучено 4 одиниці спеціальної та пожежно-рятувальної техніки і 17 чоловік особового складу. Внаслідок події травмованих та загиблих не було. Ймовірна причина пожежі – необережність під час паління.

Нагадаємо, що у Дунаєвецькому районі згоріло кафе. Вогнеборці ДСНС ліквідували пожежу кафе, не допустивши поширення вогню на поруч розташовані будівлі закладу. 20 березня о 19:48 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу одного з кафе в смт Смотрич Дунаєвецького району. По прибуттю до місця виклику розвідка встановила, що пожежа поширилась на площу близько 300 кв.м, людей в приміщеннях не має. Не зволікаючи, вогнеборці в складі ланок газодимозахисної служби приступили до гасіння. Перші стволи були подані на поруч розташовані будівлі закладу, аби не допустити поширення вогню. На місці події працювала оперативна група ГУ ДСНС у Хмельницькій області на чолі із заступником начальника ГУ з реагування на надзвичайні ситуації Олександром Горіним.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне