ПрАТ “Шепетівкагаз” збільшить тариф на послугу з розподілу природного газу

Фото: https://shepetivka.com.ua/

Відповідно до Постанови НКРЕКП від 30.06.2017 р. № 866  «Про затвердження Порядку проведення відкритого обговорення проектів рішень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг», ПрАТ “Шепетівкагаз” оприлюднив проект структури тарифу на послуги з розподілу природного газу на 2022 рік. Інформує сайт міста Шепетівка. 

Основною метою розгляду тарифу є приведення рівня заробітної плати працівників ПрАТ “Шепетівкагаз” до середньої по промисловості Хмельницької області (України), перегляд витрат на матеріали та послуги у зв’язку з інфляційними процесами, врахування значного зростання ціни на природний газ.

Згідно розрахунків, тариф на послуги розподілу природного газу грн за 1 м3  буде становити 1,88 грн.

22 жовтня 2021 року о 10-00 год. за адресою: м. Шепетівка, вулиця Економічна, 29, відбудеться відкрите обговорення проекту структури тарифу на послуги з розподілу природного газу ПрАТ “Шепетівкагаз” на 2022 рік, який діятиме з моменту затвердження НКРЕКП.

Зауваження та пропозиції до даного проекту приймаються протягом 14 календарних днів з дня оприлюднення повідомлення на офіційному веб-сайті, тобто включно до 21.10.2021 року  на електронну адресу [email protected] або на поштову адресу компанії: 30403, обл. Хмельницька, м. Шепетівка, вулиця Економічна,29, ПрАТ “Шепетівкагаз” та за номером телефону (03840) 4-07-16

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне