Працівники поліції оперативно затримали зловмисника, який пограбував 78-річну пенсіонерку

Фото: hm.npu.gov.ua

Чоловік серед ночі проник у будинок потерпілої, наніс їй декілька ударів по голові і, погрожуючи розправою, відібрав півтисячі гривень. Завдяки вжитим оперативно-розшуковим заходам працівники поліції вже за декілька годин затримали нападника у Житомирській області.

6 вересня, о 05.40 годині до Шепетівського відділу поліції надійшло повідомлення від жительки села Михайлючка про те, що невідомий серед ночі пограбував її самотню 78-річну сусідку.

На місце події невідкладно виїхала слідчо-оперативна група. Працівники поліції встановили, що зловмисник проник у будинок через незачинені вхідні двері. Погрожуючи пенсіонерці розправою, наніс їй декілька ударів по голові і відібрав гаманець, у якому було 550 гривень.

Вжитими оперативно-розшуковими заходами працівники поліції з’ясували особу зловмисника — ним виявився неодноразово судимий житель сусіднього села. Буквально за декілька годин оперативники розшукали його в Житомирській області.

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. По даному факту слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 186 (Грабіж, поєднаний із проникненням у житло) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає від 4 до 8 років позбавлення волі. Наразі слідчі дії тривають.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне