Працівники поліції врятували молоду жінку, яка намагалася вчинити самогубство

Працівники поліції врятували молоду жінку, яка намагалася вчинити самогубство
Фото: hm.npu.gov

Працівники служби «102» ГУНП в Хмельницькій області отримали подяку від близьких жительки Київської області. Завдяки злагодженим діям операторів та диспетчерів молодій жінці вдалося врятувати життя. Нещодавно на лінію «102» ГУНП в Хмельницькій області надійшло повідомлення від жительки міста Нетішин про те, що її близька подруга, що проживає у Київській області, намагається вчинити самогубство.

Оператор Людмила Бондарук зібрала від заявниці максимум необхідної для швидкого і точного реагування поліції інформації, а диспетчер Галина Лантрат оперативно передала цю інформацію колегам у Київ. На місце одразу ж виїхав екіпаж поліції і жінку вдалося врятувати.

Правоохоронці закликають громадян не вагатися і у будь-якій проблемній ситуації телефонувати на лінію «102». У поліції ви завжди знайдете кваліфіковану допомогу і підтримку.

Інформує сектор комунікації поліції Хмельницької області

Нагадаємо, що 28 лютого Нетішинський міський суд прийняв перше в Хмельницькій області рішення щодо притягнення до адміністративної відповідальності особи за вчинення булінгу. Булером виявився старшокласник однієї із місцевих шкіл, а потерпілим — його вчитель. Булінг проявлявся у систематичних образах та психологічному тиску зі сторони учня. Підлітка визнали винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 173-4 (Булінг (цькування) учасника освітнього процесу) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Суд зобов’язав матір неповнолітнього сплатити штраф у розмірі 850 гривень. Працівники поліції закликають громадян не замовчувати подібні випадки.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне