Працівники поліції взяли під варту 26-річного молодика, який підозрюється у серії крадіжок

Фото: https://hm.npu.gov.ua

Окрім трьох крадіжок, вчинених на території Городоцького району, чоловік причетний ще й до нанесення тілесних ушкоджень своєму знайомому.

Працівники Городоцького відділу поліції встановили, що раніше судимий молодик причетний до двох крадіжок у райцентрі і однієї — у Сатанові. 

У Городку він обікрав приміщення одного із державних підприємств, звідки виніс оргтехніку: комп’ютерні монітори, системний блок, клавіатуру, колонки тощо. Також він проник до господарської будівлі 71-річної місцевої жительки, звідки викрав газонокосарку та інші цінні речі. А в Сатанові обікрав будинок, що належить 49-річній мешканці Нетішина. Крім того, під час розпивання спиртного зловмисник поранив ще й свого співчарочника. 

https://hm.npu.gov.ua

Тож тепер мешканцю Городка доведеться відповідати перед законом за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) та ч. 2 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Зловмиснику може загрожувати до 6 років позбавлення волі. Незабаром він постане перед судом, а поки — перебуває у слідчому ізоляторі.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне