Працівниця пошти привласнювала кошти, які селяни сплачували за комуналку

Фото: Хмельницьке районне управління поліції

На Старокостянтинівщині поліцейські оголосили підозру працівниці одного з відділень пошти, яка, за інформацією поліції, привласнювала кошти за сплату комунальних послуг.

Про це повідомляє Хмельницьке районне управління поліції.

За інформацією правоохоронців, жителі одного із сіл Миролюбненської тергромади на пошті сплачували комунальні послуги, але згодом виявили, що у них є заборгованості. Потерпілі за роз’ясненнями звернулися до старости села, яка звернулась за допомогою до поліції.

Як з’ясували поліцейські, 48-річна працівниця поштового відділення привласнювала гроші місцевих жителів, призначені для оплати комунальних послуг.

Хмельницьке районне управління поліції

“Аби приховати протиправні дії, правопорушниця приховувала повідомлення про наявність заборгованості, які надходили на пошту. І лише після того, як поштове відділення закрили, люди дізналися про реальний стан своїх рахунків. Серед потерпілих — близько 40 місцевих жителів, більша частина з яких — пенсіонери. Загалом, користуючись своїм службовим становищем, працівниця пошти привласнила близько 55 тисяч гривень”, — йдеться у повідомленні.

Слідчі відділу поліції вже оголосили жінці підозру.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне