Правоохоронці Хмельниччини затримали нелегала з Молдови, який перебуває в міжнародному розшуку

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

28-річного чоловіка у січні 2020 року видворили за межі України. Проте нещодавно правоохоронці отримали інформацію про те, що він знову нелегально перебуває на території України. Сьогодні нелегала затримали і вже оголосили йому про підозру у незаконному перетині кордону України. 

Працівники міграційної поліції та карного розшуку ГУНП в Хмельницькій області спільно з колегами із УСБУ затримали громадянина Молдови,  який незаконно перебував на території України.

28-річний чоловік раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за грабежі, розбої, і наразі перебуває в міжнародному розшуку за вчинення майнових злочинів на території Молдови.

У січні 2020 року зловмисника видворили за межі України, проте нещодавно правоохоронці встановили, що він знову поза пунктами пропуску проник на територію нашої країни. 

27 травня нелегала затримали у м. Києві. Слідчі УСБУ вже оголосили йому про підозру за ч. 1 ст. 332-2 (Незаконне перетинання державного кордону України) ККУ, санкція якої передбачає до 3 років позбавлення волі. Слідчі дії тривають. Вирішується питання про обрання чоловікові запобіжного заходу.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне