Правоохоронці видворили за межі України кримінального злодія на прізвисько «Тахір»

1
Фото: hm.npu.gov

Працівники кримінальної поліції ГУНП в Хмельницькій області спільно з представниками обласного управління державної міграційної служби видворили за межі України небезпечного кримінального злодія на прізвисько «Тахір». Про це інформує прес-служба полісменів.

31-річний чоловік є громадянином сусідньої держави. У 2007 році він вчинив на території України низку тяжких та особливо тяжких злочинів. В тому числі – умисне вбивство із корисливих мотивів в складі злочинної групи. Зловмисника засудили до позбавлення волі, але, як стало відомо правоохоронцям, під час відбування покарання у виправній установі Хмельницької області на шлях виправлення він не став. Натомість, навіть планував після звільнення з місць позбавлення волі продовжити свою злочинну діяльність на території України.

2

hm.npu.gov

У зв‘язку з цим правоохоронні органи прийняли рішення про примусове повернення чоловіка до країни його походження.  Крім того, згідно рішення УДМС в Хмельницькій області стосовно видвореного кримінальника застосовано заборону подальшого в’їзду в Україну строком на 3 роки.

Нагадаємо, що купівля товарів через інтернет призвела до чергових випадків шахрайств на Хмельниччині. Так, до Кам’янець-Подільського відділу поліції звернулась 20-річна місцева жителька. До неї  зателефонували невстановлені особи і під приводом надання кредитної позики на пільгових умовах впродовж тижня виманили у потерпілої 61 тисячу гривень. Після цього зв’язок із шахраями обірвався. 36-річна хмельничанка, намагаючись придбати на одному із інтернет-сайтів холодильник, перерахувала шахраям більше 12 тисяч гривень. Щоправда, товар жінка так і не отримала. 19-річна жителька Хмельницького району через один із інтернет-сайтів намагалась винайняти квартиру, перерахувавши 1,5 тисячі гривень потенційному орендодавцю. Проте після перерахунку коштів зв’язок із ним перервався.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне