Правоохоронці виявили в м. Красилів розповсюджувача психотропів

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Зловмисник працював посередником на Інтернет-крамницю з продажу наркотиків та психотропів. Він отримував «товар» у поштових відділеннях та надалі робив «мастер-клади» на території міста. Йому загрожує до трьох років ув’язнення.

Нагадаємо, під час відпрацювання оперативної інформації співробітники управління боротьби з наркозлочинністю в Хмельницькій області спільно із працівниками місцевого управління поліції на одній із вулиць міста помітили чоловіка, який підозріло себе поводив.

Встановлено, що 28-річний житель м. Красилів працював в ролі «посередника» в Інтернет-магазині в одному із месенджерів. Зловмисник отримував посилки в поштових відділеннях та в подальшому робив «мастер-клад». За виконану роботу він отримував декілька грам наркотичних засобів та психотропних речовин. 

Під час поверхневої перевірки фігуранта поліцейські виявили у картонній коробці, яка була у чоловіка в руках, поліетиленовий пакет з амфетаміном.

https://hm.npu.gov.ua/

Далі оперативники у ході проведених слідчо-оперативних заходів отримали інформацію про ще одну посилку, яка знаходилась у поштоматі. Її також вилучили оперативники. Цього разу чоловік замовив псилоцибінові гриби.

https://hm.npu.gov.ua/

Все виявлене вилучено та направлено на експертне дослідження. За цінами «чорного» ринку їх вартість становить понад  150 тисяч гривень.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 3 років позбавлення волі. 

Після надходження результатів експертизи буде вирішуватися питання щодо додаткової кваліфікації дій фігуранта та повідомлення йому про підозру.

Слідчі дії тривають за процесуального керівництва Хмельницької окружної прокуратури.

Департамент боротьби з наркозлочинністю Національної поліції України

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне