Правоохоронцями Хмельниччини перекрито канал постачання на територію області контрафактних цигарок

Фото: https://khmel.gp.gov.ua/
Завдяки скоординованим обласною прокуратурою заходам та належно спланованим слідчим (розшуковим) діям працівниками фіскальної служби спільно із співробітниками управління Служби Безпеки України в області перекрито канал постачання на територію Хмельниччини контрафактної тютюнової продукції.
 
Встановлено, що мешканці обласного центру, з метою незаконного збагачення, придбавали та у подальшому через одну з логістичних компаній збували контрафактні цигарки.
 

https://khmel.gp.gov.ua/

 
Фальсифікат реалізовувався з підробленими марками акцизного податку та без них.
 
«Завдяки вдало спланованій та проведеній спецоперації, під час проведення санкціонованого обшуку за місцями зберігання фігурантами контрафактної тютюнової продукції виявлено та із незаконного обігу вилучено понад 5 тис пачок фальсифікованих тютюнових виробів», – повідомив начальник відділу обласної прокуратури Олег Львовський.
 
Орієнтовна вартість вилученої продукції становить більше 200 тис грн.
 
За вказаним фактом під процесуальним керівництвом обласної прокуратури слідчим управлінням Головного управління Державної фіскальної служби у Хмельницькій області проводиться досудове розслідування за ч. 1 ст. 204, ч. 1 ст. 199 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення, зберігання з метою збуту та збут підакцизних товарів, а також виготовлення, зберігання, придбання з метою використання при продажу товарів марок акцизного податку).
 
У кримінальному провадженні вживається комплекс заходів, спрямованих на встановлення усіх обставин вчиненого кримінального правопорушення.

Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне