Правоохоронцями Хмельниччини вилучено контрафактних цигарок більш як на 800 тисяч гривень

Фото: https://khmel.gp.gov.ua/
Обласною прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 204, ч. 1 ст. 199 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення, зберігання з метою збуту та збут підакцизних товарів, а також виготовлення, зберігання, придбання з метою використання при продажу товарів марок акцизного податку).
 
У межах досудового розслідування працівниками фіскальної служби області спільно із управлінням стратегічних розслідувань Нацполіції в області припинено протиправну діяльність хмельничанки, яка займались збутом на території області контрафактної тютюнової продукції.
 

https://khmel.gp.gov.ua/

 
Встановлено, що жінка через мережу торгових точок в обласному центрі збувала заздалегідь закуплені контрафактні цигарки.
 
Фальсифікат під виглядом відомих світових брендів та інших виробників реалізовувався з підробленими марками акцизного податку та без них.
 

https://khmel.gp.gov.ua/

«Під час проведення санкціонованих обшуків за місцями зберігання та збуту продукції виявлено та з незаконного обігу вилучено понад 19 тис пачок фальсифікованих тютюнових виробів», – повідомив начальник відділу обласної прокуратури Олег Львовський.
 
Орієнтовна вартість вилученого перевищує 800 тис грн.
 
Наразі проводиться комплекс слідчих (розшукових) дій з метою встановлення усіх обставин кримінального правопорушення.

Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне