Правоохоронцями Хмельниччини вилучено контрафактних цигарок на 3,5 мільйона гривень

Фото: https://khmel.gp.gov.ua/
Завдяки скоординованим Хмельницькою обласною прокуратурою заходам та належно спланованим слідчим (розшуковим) діям працівниками фіскальної служби області спільно із управлінням стратегічних розслідувань Нацполіції в області припинено незаконну діяльність осіб, які займались збутом на території області контрафактної тютюнової продукції.
 
Так, обласною прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, яке розслідується слідчим управлінням Головного управління Державної фіскальної служби у Хмельницькій області за ч. 1 ст. 204, ч. 1 ст. 199 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення, зберігання з метою збуту та збут підакцизних товарів, а також виготовлення, зберігання, придбання з метою використання при продажу товарів марок акцизного податку).
 

https://khmel.gp.gov.ua/

 
Встановлено, що двоє місцевих жителів, з метою незаконного збагачення, придбавали та в подальшому через розгалужену мережу торгових точок в обласному центрі збували контрафактні цигарки.
 
Фальсифікат під виглядом відомих світових брендів та інших виробників реалізовувався з підробленими марками акцизного податку та без них.
 
«Завдяки вдало спланованій та проведеній спецоперації, під час проведення 9 санкціонованих обшуків за місцями зберігання та збуту фігурантами контрафактної тютюнової продукції виявлено та з незаконного обігу вилучено понад 79 тис пачок фальсифікованих тютюнових виробів», – повідомив начальник відділу обласної прокуратури Олег Львовський.
 

https://khmel.gp.gov.ua/

 
Орієнтовна вартість вилученої продукції становить понад 3,5 млн грн.
 
Наразі проводиться комплекс слідчих (розшукових) дій з метою встановлення усіх обставин кримінального правопорушення.
 

https://hm.npu.gov.ua/

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне