Правоохоронцями припинено діяльність грального закладу у м. Кам’янці-Подільському

Фото:
Правоохоронними органами області продовжується робота з припинення діяльності на території області заборонених законом гральних закладів.
 
Працівниками Кам’янець-Подільської  місцевої прокуратури здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 203-2 КК України (зайняття гральним бізнесом), досудове розслідування у якому проводиться слідчим відділом Кам’янець-Подільського відділу поліції Головного управління Національної поліції в області.
 
В межах вказаного провадження, 13 травня цього року, у взаємодії із співробітниками обласного управління стратегічних розслідувань Нацполіції, у місті Кам’янці-Подільському викрито підпільний гральний заклад.
 
У приміщенні, де незаконно організовано гральний бізнес, виявлено та вилучено 12 одиниць комп’ютерної техніки.
 
Як повідомив заступник керівника місцевої прокуратур Євген Іванов, на даний час у кримінальному провадженні проводяться слідчі дії, спрямовані на збір та фіксацію доказів, а також вживаються заходи для встановлення осіб, причетних до вчинення вказаного злочину.
 
З метою забезпечення збереження речових доказів та подальшого проведення відповідних експертиз, до суду скеровано клопотання про накладення арешту на вилучене майно.
 
Пресслужба прокуратури Хмельницької області
Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне