Правоохоронцями викрито злочинну групу, яка займалась збутом амфетаміну та канабісу (ФОТО)

Фото: https://khmel.gp.gov.ua/
За ефективного процесуального керівництва галузевого відділу Хмельницької обласної прокуратури слідчим управлінням ГУНП в області спільно із працівниками управління боротьби з наркозлочинністю в області ДБН НПУ викрито злочинну групу, яка займалась незаконним обігом наркотичних речовин.
 
Встановлено, що двоє мешканців Кам’янець-Подільського району, з метою незаконного збагачення, збували на території обласного центру та міста Кам’янця-Подільського психотропну речовину амфетамін та особливо небезпечний наркотичний засіб канабіс.
 
Аби приховати свою злочинну діяльність, один із спільників доставляв клієнтам наркотики під виглядом водія таксі, а інший – працюючи продавцем на ринку.
 
За результатами проведення санкціонованих судом обшуків правоохоронцями виявлено та вилучено канабіс, амфетамін, приладдя для виготовлення наркотичних засобів, а також зброю.
 
Орієнтовна вартість вилучених наркотичних засобів та психотропних речовин складає близько чверті мільйона гривень.
 
За вказаними фактами слідчим управлінням Головного управління Національної поліції в області проводиться досудове розслідування кримінального провадження, в межах якого двом особам повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконний збут особливо небезпечних наркотичних засобів та психотропних речовин, вчинені повторно, за попередньою змовою групою осіб).
 
За клопотаннями сторони обвинувачення підозрюваним обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
 
Стороною обвинувачення вживається комплекс заходів, спрямованих на з’ясування усіх обставин вчинених кримінальних правопорушень та завершення досудового розслідування.

Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне