Правоохоронцями вилучено спирт та фальсифікований алкоголь вартістю 1,4 млн грн

Фото: khmel.gp.gov.ua
Прокуратурою Хмельницької області спільно з Головним управлінням Державної фіскальної служби у Хмельницькій області вживаються заходи, щодо викриття фактів незаконного виготовлення та збуту алкогольних напоїв, припинення незаконного обігу інших підакцизних товарів.
 
Як повідомив начальник відділу прокуратури області Олег Львовський, галузевим відділом прокуратури області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому слідчим управлінням фінансових розслідувань Головного управління ДФС у Хмельницькій області за ст. ст. 204, 199 КК України (незаконне придбання, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів).
 
У межах кримінального провадження правоохоронцями перевірялась інформація за фактами систематичного продажу на території Хмельниччини незаконно виготовлених алкогольних напоїв, що були  розлиті у тару різного об’єму.
 
Проведеними спільними оперативно-розшуковими заходами працівників оперативного управління  Головного управління ДФС у Хмельницькій області та Управління СБУ у Вінницькій області виявлено місця збуту, а також зберігання фальсифікованого алкоголю та сировини.
 
Учора, 31 жовтня, під час проведених санкціонованих обшуків виявлено та вилучено понад 7 тонн спирту та незаконно виготовлених алкогольних напоїв, орієнтовною вартістю 1,4 млн грн.
 
На даний час проводиться комплекс слідчих (розшукових) дій, спрямованих на встановлення всіх обставин кримінального правопорушення.
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області
Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне