Представлено нового голову Старосинявської районної державної адміністрації

Фото: https://www.adm-km.gov.ua/

Вчора в залі засідань Старосинявської райдержадміністрації відбулося офіційне представлення голови Старосинявської районної державної адміністрації Івана Луценка за участю заступника голови обласної державної адміністрації Сергія Ткачука, народного депутата України Юрія Заславського, голови районної ради Василя Олійника, голови Старосинявської селищної ради Віталія Здебського та інших запрошених.

Сергій Ткачук зачитав розпорядження Президента України від 19 серпня 2020 року №445/2020-рп «Про призначення І. Луценка головою Старосинявської районної державної адміністрації Хмельницької області» та побажав новопризначеному голові успішної та плідної роботи на благо Старосинявщини, а також наголосив на основних першочергових завданнях, які стоять перед очільником району.

В свою чергу, новопризначений керівник району Іван Луценко подякував Президенту України та керівництву області за висловлену йому високу довіру, а також наголосив, що усвідомлює велику відповідальність на посаді голови райдержадміністрації та пообіцяв докласти максимум зусиль для вирішення першочергових проблем життєдіяльності району спільно з керівниками органів місцевого самоврядування та громадськістю району.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне