Представники молодіжної діаспори активно працюють в рамках форуму «Хмельницький 2019»

9
Фото: khm.gov.ua

Учасники форум української молоді діаспори «Хмельницький 2019» розпочали активно працювати. Протягом найближчих днів учасники форуму візьмуть участь у панельних дискусіях, майстер-класах, тренінгах. Сьогодні говорили про адвокацію, як заклик до підтримки та вирішення проблем, про те як втілювати власні ідеї в життя і не втрачати впевненість у власних силах.

Окреме тренінгове заняття було присвячено темі запобігання емоційному та інтелектуальному вигоранню, адже це є надзвичайно важливим у сучасному світі, де все змінюється та відбувається надзвичайно швидко.

Також в рамках форуму було проведеного круглий стіл Засідання Президії Світового Конгресу Українських Молодіжних Організацій

Загалом, до нашого міста завітало 40 представників молодіжної діаспори із 20 країн. Завтра до них приєднаються представники із різних регіонів України. Під час форуму учасники будуть обмінюватися досвідом, власним баченням подальшого розвитку молодіжного руху в Україні та зокрема в Хмельницькому. За результатами роботи форуму заплановано підписання меморандумів про подальшу співпрацю та розвиток зв’язків.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне