Прокуратура Хмельниччини взялася за “дороги Зеленського”

Фото: https://ngp-ua.info/

Прокурор Хмельницької області Олексій Олійник 25 листопада провів спільну нараду правоохоронців регіону, на якій обговорили питання протидії незаконному витрачанню бюджетних коштів, передбачених для будівництва, реконструкцію, ремонт та утримання автомобільних доріг.

За повідомленням пресслужби облпрокуратури, на ремонт та будівництво автомобільних доріг області з державного бюджету цьогоріч виділено понад 3 мільярди гривень.

«Витрачання кожної гривні, передбаченої для вказаних цілей, має бути під пильною увагою правоохоронців, починаючи з етапу проведення тендерних процедур», – наголосив  прокурор області.

За його словами, важливим також є питання збереження стану відремонтованих доріг, вкрай необхідно забезпечити функціонування механізму попередження їх руйнування важковаговим транспортом.

«В інтересах держави прокурорами заявлено позови про стягнення з перевізників, які здійснили понаднормове перевезення вантажу автомобільними дорогами області, більше 300 тис грн», – додав він.

Учасники наради обговорили усі підняті проблемні питання та шляхи їх спільного вирішення, а також узгодили комплекс заходів щодо протидії зловживанням при використанні бюджетних коштів.

Як відомо, цьогорічне будівництво доріг державного значення в Україні здійснюється у рамках програми президента Володимира Зеленського “Велике будівництво”.

Інформує НГП.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне