Пиво для ув’язнених: чергова посилка до Хмельницького СІЗО

2
Фото: ДУ “Хмельницький слідчий ізолятор”

17 липня 2019 року завдяки проявленому професіоналізму співробітниками державної установи «Хмельницький слідчий ізолятор» попереджено спробу перекиду до охоронюваної зони установи заборонених речовин. Про це інформує прес-служба СІЗО. 

А саме близько 00год.40хв. вартовим на спостережній вежі було помічено невідому особу. Вона намагалась перекинути через основну огорожу невідомий предмет. По прибуттю на місце події резервної групи чергової зміни виявлено та затримано громадянина Б.

1

ДУ “Хмельницький слідчий ізолятор”

По даному факту на місце події викликано працівників поліції. При прибутті СОГ Хмельницького ВП ГУНП України було проведено огляд пакунку громадянина Б. В ньому було виявлено та вилучено 3 пляшки пива однієї із торгових марок ємністю 2,5 літри обмотані скотчем.

За даним фактом співробітниками установи проводиться робота щодо оформлення та подальшого направлення до суду матеріалів за ознаками вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 188 КУпАП. Це незаконна передача заборонених предметів особам, яких тримають у слідчих ізоляторах, установах виконання покарань. Відповідальність за це правопорушення передбачено у вигляді попередження або накладення штрафу від п’ятнадцяти до двадцяти п’яти неоподаткованих мінімумів доходів громадян. А також конфіскація заборонених предметів.

Варто зазначити, що на день раніше, 16 липня 2019 року персоналом СІЗО було також попереджено спробу потрапляння до охоронюваної зони забороненої речовини. 

4

ДУ “Хмельницький слідчий ізолятор”

Близько 16:20 під час догляду передачі, що адресувалась громадянкою Г. на ім’я ув’язненого Р., співробітниками установи було виявлено скляну ампулу із невідомою прозорою рідиною. Ампула знаходилась в прихованому вигляді в середині моркви.

По даному факту працівниками Хмельницького ВП ГУНП України в Хмельницькій області вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 309 КК України.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне