Ревнивій вбивці продовжили запобіжний захід

88
Фото: shepetivka.com.ua

Ухвалою Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області задоволено клопотання про продовження строку тримання під вартою  до підозрюваної Б. у вчиненні злочину, передбаченого частиною другою статті 121 Кримінального кодексу України, повідомляє Сайт міста Шепетівка.

Підозрюваній Б., продовжено дію запобіжного заходу у вигляді тримання її під вартою до  03 грудня 2019 року включно. Тобто в межах продовженого строку досудового розслідування.

Згідно ухвали суду, 03.09.2019, близько 02:20 год., підозрювана, з метою відшукання свого співмешканця М., перебуваючи в квартирі, яка належить В., на ґрунті ревнощів умисно нанесла удари в обличчя потерпілої. Після чого обома руками схопила її за волосся та почала шарпати за нього. У такий спосіб перемістивши потерпілу у коридор даної квартири.

В цей час М. намагався припинити неправомірні дії підозрюваної. Однак, Б. вдарила ще в ділянку носа потерпілої, внаслідок чого остання втратила рівновагу і через відкриті вхідні двері у квартиру впала спиною на поверхню бетонної сходової площадки. При цьому вдарившись об неї потиличною ділянкою голови.

Після цього, Б. протягнула потерпілу бетонними сходами вниз до сходової площадки між другим та першим поверхами. Внаслідок чого К., перебуваючи у безпорадному стані, неодноразово, вдарялась об виступаючі частини бетонних сходів головою та іншими частинами тіла.

В результаті протиправних дій Б. заподіяла потерпілій К. тілесні ушкодження, від яких 04.09.2019 потерпіла померла в лікарні.

За повідомленням прес-служби суду.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне