Рятувальники: ймовірно, що в Кам’янці-Подільському відбувся підпал автомобіля та допоміжних споруд

Фото: km.dsns.gov.ua

10 травня  о 23:35 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу легкового автомобіля Fiat Ducato на вул. Васильєва у Кам’янці-Подільському.

Негайно за викликом було направлено відділення рятувальників 5 Державної пожежно-рятувальної частини. Завдяки злагодженим та оперативним діям надзвичайників пожежу було локалізовано о 23:43 та ліквідовано о 23:45. Проте вогонь встиг добряче пошкодити автівку. Внаслідок події ніхто не постраждав.

Ймовірна причина пожежі – підпал.

А сьогодні о 01:24 надійшло повідомлення про пожежу допоміжних споруд на території багатоповерхових житлових будинків на вул. Нігинське шосе в Кам’янці-Подільському.

На місце виклику негайно було направлене три відділення 5 Державної пожежно-рятувальної частини та чергове відділення 6 ДПРЧ. На момент прибуття підрозділів площа пожежі сягнула близько 200 кв.м.  Завдяки оперативним діям бійцям ДСНС вдалось швидко приборкати пожежу, не допустивши поширення вогню на сусідні будівлі. Локалізація пожежі відбулась о 01:35, а її остаточна ліквідація – о 01:41.  Проте вогонь встиг знищити стіни, двері, покриття, меблі, речі домашнього вжитку та пошкодити легковий автомобіль.

km.dsns.gov.ua

Всього до гасіння пожежі залучалось 11 чоловік особового складу та 4 одиниці пожежно-рятувальної техніки.

Під час пожежі ніхто не постраждав. Ймовірна причина пожежі – підпал.

Інформує 2 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне