Рятувальники Хмельниччини ліквідовують наслідки негоди на території області

Фото: km.dsns.gov

Внаслідок погіршення погодних умов (грози, що супроводжувались сильними зливами) вдень 7 червня у Віньковецькому та Ізяславському районах відбулося підтоплення приватних домогосподарств, вулиць та підвальних приміщень.

Одразу після отримання повідомлень чергові караули були направлені на допомогу населенню для ліквідації наслідків зливи. Внаслідок грози підтоплень зазнали: 6 приватних домоволодінь – у с. Клубівка Ізяславського району та 12 – в смт Віньківці.  В обох районах до ліквідації наслідків підтоплень залучено 3 автомобілі, 4 мотопомпи та 16 чоловік особового складу.

Станом на 8:00 8 червня роботи щодо ліквідації наслідків негоди у цих районах завершено.

km.dsns.gov

Нагадуємо, що починаючи із 5 червня і по сьогодні надзвичайники здійснюють відкачування води за допомогою пожежних насосів, встановлених на автомобілі, та переносних мотопомп у Кам’янець-Подільському районі та у самому місті. Загалом підтоплень зазнали 52 приватних домоволодінь та підвальних приміщень. Бійці ДСНС вже четверту добу поспіль у цілодобовому режимі надають допомогу населенню у ліквідації наслідків негоди. До ліквідації негоди залучені уся техніка та особовий склад чергових караулів міста Кам’янець-Подільський.

Станом на 8:00 8 червня роботи з ліквідації стихійного лиха на території міста Кам’янець-Подільський тривають.

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне