Рятувальники нагадали дошкільнятам правила пожежної безпеки

головна
Фото: km.dsns.gov

Зимових канікул та Новорічних свят із нетерпінням чекає українська дітвора. А щоб новорічні ранки не стали неприємною пригодою та залишили по собі лише незабутні спогади, хмельницькі рятувальники напередодні Новорічних та Різдвяних святкувань здійснюють огляди навчальних закладів, аби зайвий раз нагадати дітям та персоналу відповідні правила поведінки.

1

km.dsns.gov

2

km.dsns.gov

Так, 20 грудня рятувальники разом із представниками засобів масової інформації завітали до дошкільного навчального закладу «Журавлик», що в обласному центрі – повідомляє сайт ГУ ДСНС у Хмельницькій області. Під час зустрічі надзвичайники розповіли малятам, як безпечно оздобити новорічну красуню, щоб вислів «Один, два,три! Ялинонька, гори!», – залишався лише висловом.

3

km.dsns.gov

А персоналу вогнеборці нагадали протипожежні правила, яких слід дотримуватись на новорічних ранках.

4

km.dsns.gov

Наприкінці заходу малюкам та вихователям фахівці ДСНС вручили листівки, що містять основні протипожежні правила.

Нагадаємо, рятувальники передали вихованцям дитячих будинків подарунки від Святого Миколая. Одним із найочікуваніших свят для малечі є Свято Миколая, який є покровителем усіх дітей. Тож цього дня кожна дитина вірить у диво та чекає на подарунки. Аби потішити малечу та виконати добру місію – вручити дарунки від Миколая, рятувальники Хмельниччини завітали до підшефних спеціалізованих дитячих будинків. Так, у Хмельницькому вогнеборці стали свідками казкового дійства у спеціалізованому будинку дитини “Берізка”. Там перебувають діти від народження до 7 років, котрі позбавлені батьківського піклування, мають різноманітні вади розвитку та хворіють на хронічні недуги. Тож допомозі тут завжди раді.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне