Розбиті узбіччя та провалена плитка: хмельничани скаржаться на дороги у Лезневому

Фото: https://podillyanews.com/

      

Дорога, на якій асфальт закінчили класти за пів метра до тротуару, оновлена пішохідна зона, на якій плитка вже почала провалюватися, сяк-так залатані або геть розбиті узбіччя, дірки в асфальті – такі картини щодня спостерігають мешканці мікрорайону, тож вирішили поділитися ними з громадою та подати знак владі.

Загалом, зважаючи на кількість нарікань, іноді складається враження, що Лезневе – найнещасніший та найбільш забутий владою мікрорайон обласного центру. Ні транспортне сполучення тут не можуть роками налагодити, ні дороги поремонтувати. Хоча, можливо, місцеві мешканці, на відміну від інших, просто активніші та більш небайдужі до району, в якому живуть.

Фото доріг, які ніби й отримали увагу комунальників, але якось не до кінця, опублікували хмельничани у спільноті Хмельницький Development, інформує podillyanews.com.

ЛезневоЩодняНове, ПрацюємоДалі – підписав свої фото хмельничанин Євген.

https://podillyanews.com/

Я розумію, коли не зроблені допоміжні, маленькі вулички, але коли розбиті основні – мені б соромно було на кожному кроці кричати ХмельницькийЩодняКомфортний. Він комфортний не завдяки, а всупереч, – прокоментувала світлини хмельничанка.

Та додала, що на викладених нею фото – друга за важливістю вулиця Лезневого – Профспілкова.

Судячи з фото, не цій вулиці немає не лише ремонту, а й тротуарів.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне