Село Бражинці: полонські рятувальники врятували будинок від знищення вогнем

Село Бражинці: полонські рятувальники врятували будинок від знищення вогнем
Фото: km.dsns.gov

2 лютого о 15:15 на пункт зв’язку Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про те, що в с. Бражинці Полонського району горить приватний житловий будинок.

За вказаною адресою негайно прибули рятувальники 17 Державної пожежно-рятувальної частини, які одразу приступили до гасіння. Вогонь на площі 5 кв.м вогнеборці локалізували о 15:36 та ліквідували о 15:45, не допустивши поширення вогню кімнатами будинку.

Причина пожежі наразі з’ясовується.

ГУ ДСНС у Хмельницькій області

Нагадаємо, що 1 лютого о 12:17 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що у с. Улашанівка Славутського району виникла пожежа житлового будинку. До місця виклику було направлено чергове відділення вогнеборців 18 Державної пожежно-рятувальної, які побороли загорання будинку і не допустили подальше розповсюдження вогню. В результаті пожежі було знищено перекриття на площі 2 кв.м.

О 17:39 тривожний сигнал пролунав у 34 Державному пожежно-рятувальному пості. Як виявилось, допомоги потребують у с. Пасічна Старосинявського району — там загорівся приватний сінник. Причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем. Вогнем знищено 0,3т. сіна.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне