Сергій Ткачук проінспектував хід ремонту доріг в Ізяславському районі

Фото: https://www.adm-km.gov.ua/

В ході робочої поїздки до Ізяславського району заступник голови обласної державної адміністрації Сергій Ткачук ознайомився з ходом проведення ремонтних робіт на дорогах державного та місцевого значення району.

До спілкування також долучилися начальник управління інфраструктури облдержадміністрації Василь Остапчук та голова районної державної адміністрації Іван Федорчук.

Зокрема, вони побували в селі Двірець Двірецької сільської ради, де оглянули відремонтований колективом філії «Ізяславський райавтодор» ДП «Хмельницький облавтодор» міст через річку Горинь.

https://www.adm-km.gov.ua/

Зазначимо, що в ході ремонтних робіт було освоєно коштів на загальну суму 1,084 млн.грн.

Також посадовці  зустрілись із дворецьким сільським головою Тетяною Гнатюк та жителями села Двірець. В ході спілкування Сергій Ткачук зазначив, що на сьогоднішній день керівництвом області, крім будівництва доріг, в рамках проєкту «Велике будівництва», приділяється велика увагу питанню забезпечення проведення якісного ремонту на дорогах як державного, так і місцевого значення.

«Дорожниками області використовується кожна погожа днина для проведення комплексу запланованих робіт. Для цього керівництвом області та районів кооперуються  кошти обласного і районного бюджетів», – наголосив Сергій Петрович.

В свою чергу, голова Ізяславської районної державної адміністрації Іван Федорчук розповів, що ремонтні роботи на дорогах району в даний час ведуться на найбільш проблемних відрізках. Розроблено графіки виконання робіт та підготовлено матеріали, техніку та трудовий ресурс.

Заступник голови обласної державної адміністрації наголосив, що потрібно максимально скористатися наявними погодними умовами та завершити ремонтні роботи згідно з термінами, визначеними у договорах. Окрім того, він звернув увагу на обов’язковій наявності відповідних знаків, дорожньої розмітки, а також належному облаштуванні з’їздів та узбіч.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне