Сесія дала добро – у мікрорайоні Озерна землю під зведення церкви забудують багатоповерхівкою

Фото: ngp-ua.info

Хмельницька міська рада припинила право користування земельною ділянкою площею 0,97 га на вулиці Панаса Мирного, 14 релігійній громаді (парафія) Апостола Якова міста Хмельницького Кам’янець-Подільської єпархії Української Греко-Католицької Церкви. Інформує НГП.

ngp-ua.info

За це рішення пролосувала більшість депкорпусу на позачерговій сесії ради у вівторок.

Водночас цю земельну ділянку передали в оренду для ТОВ “Енергозберігаючі технології”.

Також було змінено цільове призначення – із земель для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій на будівництво і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури.

Депутат Олександр Сидорук поцікавися у директора департаменту архітектури, містобудування та земельних ресурсів Олександра Чорнієвича, чи не виникне конфліктних ситуацій після рішення сесії. На що посадовець відповів розмито, зауваживши лише місце розташування ділянки.

За даними бізнес пошукового ресурсу “Youcontrol”, ТОВ “Енергозберігаючі технології” створено 2003 року. Засновником і керівником записано хмельничанку Олену Авдєєву. Основний вид діяльності підприємства – організація будівництва будівель.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне