Шахраї знову влаштували «перевірку» на обачність для бізнес-спільноти Хмельниччини

5
Фото: @sfs.khmelnytskyi

В області активізувалися телефонні шахраї, які вимагають у підприємців гроші за вирішення проблем «з податковою». Про це повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Хмельницькій області.

За інформацією відомства, зловмисники представляються керівниками фіскальної служби регіону і вимагають у бізнесменів певні суми на владнання питань щодо перевірок.

Фіскали просять не піддаватися на подібні провокації і в разі такого роду телефонних дзвінків з метою отримання коштів чи висування інших незаконних вимог слід одразу повідомляти про це у чергову частину Головного управління ДФС у Хмельницькій області за телефоном 701-873 та Головне управління національної поліції у Хмельницькій області за телефоном 102.

Також, наголошуємо, що працівники органів ДФС у Хмельницькій області при виконанні функціональних повноважень чітко дотримуються вимог чинного законодавства України.

Нагадаємо, що у 2018 році надходження до бюджету на Хмельницькій митниці ДФС досягли майже 3,5 мільярда гривень. За 2018 рік Хмельницькою митницею ДФС перераховано до бюджету 3 мільярди 477 мільйонів гривень. У порівнянні з аналогічним періодом це більше на 348 мільйонів гривень, або на 11 відсотків. При цьому середньоденні нарахування митних платежів за 2018 фактично досягли 13,9 мільйона гривень, у 2017 році вони були на рівні 12,5 мільйона гривень. Найбільшими платниками митних надходжень у 2018 році стали підприємства області, які працюють у паливно-енергетичному та агропромисловому комплексах, а також у сфері хімічної та легкої промисловості. По суті вони забезпечили майже половину усіх митних платежів в області.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне