Ще дві парафії УПЦ МП на Хмельниччині перейшли до ПЦУ

Ще дві парафії УПЦ МП на Хмельниччині перейшли до ПЦУ
Фото: www.facebook.com/anthony.makhota

На Хмельниччині 13 січня дві парафії УПЦ МП сіл Писарівка та Криваченці перейшли до ПЦУ. Про це у себе на Фейсбуці написав митрополит Хмельницький Антоній (Махота).

«Сьогодні свято подвійне і тому радість від Господа подвійна! 13 січня християнські громади Війтовецької ОТГ сіл Писарівка та Кривачинці взяли участь у голосуванні про перехід їз Московского Патріархату до Православної Церкви України. Голосування відбулося на користь ПЦУ. Вітаємо парафіян з урочистою подією!

с. Писарівка – парафія Вознесіння Господнього, наст. прот. Сергій Теслюк

с. Криваченці – Свято-Димитрівська парафія , наст. прот. Сергій Теслюк

Примітка: Протоєрей Сергій Теслюк був також благочинним Волочиського району (МП). Зараз йому доручено формування благочиння вже третього за рахунком в цьому регіоні, сподіваємось що співбрати о. Сергія підтримають крок свого благочинного і надалі будуть єдиною священичою родиною!», – зазначив єрарх ПЦУ.

 

www.facebook.com/anthony.makhota

www.facebook.com/anthony.makhota

Нагадаємо що, вже цієї суботи, 19 січня, православні та греко-католики відзначатимуть третє завершальне свято різдвяно-новорічного циклу Водохреще або Богоявлення. Як повідомили у 3-му Державному пожежно-рятувальному загоні міста Нетішин цьогоріч місця для занурення будуть облаштовані на озері біля навчально-тренувального центру ХАЕС, а також біля старого млина. Тут будуть організовані чергування пожежно-рятувального загону на спеціальній техніці із засобами для рятування людей з 11.00 до 17.00

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне