Ще одне підтвердження, що алкоголь та кермо — речі несумісні!

66
Фото: .facebook.com/khmelpolice/photos/pcb.2390416607843356/2390416457843371/?type=3&theater

19 серпня, близько 5-ї години ранку, на вулиці Степана Бандери, водій 1993 року народження, керуючи транспортним засобом BMW, не був уважний, не стежив за дорожньою обстановкою та за її зміною, не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням та скоїв наїзд на паркан та будівлю.

Про це інформує прес-служба Патрульної поліції у Хмельницькому.

Прибувши на місце ДТП патрульні виявили у водія явні ознаки алкогольного сп’яніння. Від проходження огляду на стан сп’яніння водій відмовився у встановленому законом порядку.

Поліцейськими складено на водія два адміністративних протоколи за частиною 1 статті 130 (керування транспортним засобом з ознаками алкогольного сп’яніння) КУпАП та статті 124 (вчинення ДТП без потерпілих) КУпАП.

17 серпня, близько 22-ї години ночі, на вулиці Львівське шосе, водій 1993 року народження, керуючи автомобілем ЗАЗ, не врахував дорожньої обстановки, не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням та скоїв наїзд на електроопору. 25-річний керманич перебував у стані алкогольного сп’яніння, згідно висновку ХОПЛ №1.

Патрульними оформлено матеріали за частиною 1 статті 130 (керування транспортним засобом з ознаками алкогольного сп’яніння) КУпАП та статті 124 (вчинення ДТП без потерпілих) КУпАП.

Вкотре наголошуємо вам, будьте відповідальними! Водій на підпитку—це потенційний вбивця!

Нагадаємо, що у Хмельницькому взяли під варту скандального блогера, який зафільмував на відео свої знущання над ветераном АТО.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне