Шепетівка: поліцейські оперативно затримали молодика, який наніс тяжкі тілесні ушкодження жителю Дніпра

Фото: hm.npu.gov.ua

Біля одного із розважальних закладів Шепетівки між чоловіками виник конфлікт, після якого зловмисник зник у невідомому напрямку, проте вже вранці працівники місцевого відділу поліції розшукали і затримали його.

Вчора, 31 липня, о 01.36 до Шепетівського відділу поліції від чергової медсестри районної лікарні надійшло повідомлення про те, що у відділення інтенсивної терапії від бару, що по вулиці Валі Котика, доставлено із закритою черепно-мозковою травмою та переломом щелепи 33-річного жителя Дніпра. 

Виїхавши на місце події, поліцейські з’ясували, що тілесні ушкодження чоловік отримав близько 0.30 години під час бійки з молодим чоловіком. Переглянувши відео з камер спостереження, поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився 20-річний місцевий житель. Уже вранці працівники Шепетівського відділу поліції вирахували і затримали молодика.

Наразі він затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 8 років позбавлення волі. Наразі слідчі з’ясовують усі обставини події.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області
 

 

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне