Шепетівка: поліцейські оперативно затримали зловмисника, який пограбував пенсіонерку

Фото: hm.npu.gov.ua

37-річний зловмисник наздогнав стареньку, яка поверталась додому, і вирвав у неї з рук пакет з продуктами та гаманцем. Поліцейські оперативно встановили і затримали нападника. Згідно ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України йому може загрожувати до 6 років позбавлення волі.

Подія мала місце вчора, 15 січня, близько 14.00 години в місті Шепетівка по вулиці Подільській неподалік мосту. 79-річна пенсіонерка поверталася додому, коли до неї несподівано підбіг невідомий і вирвав із рук пакет, де були продукти і гаманець. 

На щастя, мобільний був у пенсіонерки в кишені, тож вона одразу зателефонувала на лінію «102». За лічені хвилини слідчо-оперативна група вже була на місці події. Потерпіла детально описала нападника, що дало поліцейським можливість швидко встановити його особу і затримати грабіжника.

Ним виявився 37-річний місцевий житель, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини. Як з’ясувалося, частину грошей зловмисник одразу ж витратив на випивку. 

Нападника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. По даному факту працівники поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) ККУ, санкція якої передбачає від 4 до 6 років позбавлення волі. Наразі слідчі встановлюють усі обставини події.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне