Шепетівка: постраждалим від поривів вітру допоможуть ліквідувати збитки

Фото: shepetivka-rada.gov.ua

14 березня перший заступник міського голови Володимир Вихівський провів засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій міста Шепетівка. Першим питанням порядку денного учасники засідання розглянули «Про надання допомоги для проведення невідкладних відновлювальних робіт на об’єктах житлово-комунального господарства та мешканцям житлових будинків, які постраждали від надзвичайної ситуації, яка виникла 11 березня 2019 року на території міста».

Внаслідок несприятливих метеоумов (сильних поривів вітру) на території Шепетівки завдано збитків на понад 35 тисяч гривень. Для підтвердження рівня надзвичайної ситуації необхідні документи будуть направлені до управління цивільного захисту Хмельницької обласної державної адміністрації.

Відповідно до рішення комісії необхідні матеріальні засоби об’єктового матеріального резерву будуть надані заявникам після відповідного рішення виконавчого комітету Шепетівської міської ради.

Наступним комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій прийняла рішення про звернення до ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» щодо надання інформації про стан розрахунків перед НАК «Нафтогаз України.

Відповіднодо цього рішення підприємство має надати інформацію про суму заборгованості за спожитий природній газ ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» перед НАК «Нафтогаз України» станом на 14.03.2019 року та інформацію щодо отримання лімітів природного газу у НАК «Нафтогаз України» для виробництва теплової енергії ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» на березень.

Повідомляє сайт міста Шепетівка

Нагадаємо, що Шепетівський суд виніс вирок обвинуваченому у вбивстві власної бабусі. Чоловік обвинувачений за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство та призначив йому покарання – 7 років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне