Шепетівські копи затримали злочинців, які скоїли 12 крадіжок з магазинів

головна
Фото: з Facebook Василя Шкіндюка

Протягом двох останніх тижнів в м. Шепетівка почастішали крадіжки з магазинів. Поліцейські карного розшуку Шепетівського відділу поліції 24 грудня близько 04.30 годин під час патрулювання м. Шепетівка по вул. Українська затримали двох підозрілих чоловіків при спробі вчинити крадіжку з магазину. При собі чоловіки мали знаряддя вчинення злочину, а саме сокиру, пару рукавичок, на головах саморобні балаклави. Злочинцями виявилися 32-х та 29-ти річні раніше судимі мешканці м. Шепетівка – про це на своїй сторінці у Facebook повідомив начальник Ше­пе­тівсь­ко­го ВП Василь Шкіндюк.

1

з Facebook Василя Шкіндюка

3

з Facebook Василя Шкіндюка

Під час проведення санкціонованих обшуків за місцем мешкання підозрюваних поліцейські виявили кількість речей, викрадених з магазинів. Підозрювані зізналися у скоєному. Їх затримано відповідно до ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

2

з Facebook Василя Шкіндюка

4

з Facebook Василя Шкіндюка

Відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому) – карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Нагадаємо, що на Хмельниччині працівники поліції затримали торговця марихуаною. Підозрюваний мав офіційну роботу, але таким чином вирішив підзаробити. Працівники Теофіпольського відділення поліції задокументували декілька фактів збуту марихуани зловмисником. Затримали його під час продажу чергової дози наркотику. Наразі молодику вже оголосили про підозру за ч. 2 ст. 307 (Незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає від 5 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна. На період досудового розслідування суд обрав йому запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне