Шепетівські поліцейські затримали крадія авто

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Наразі 47-річному рецидивісту вже оголосили про підозру у вчиненні злочину, йому може загрожувати до 8 років позбавлення волі. На період досудового розслідування суд взяв зловмисника під варту.

Підозрюваний сам родом із Полтавської області. Чоловік раніше вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини. Нещодавно вчергове вийшов із місць позбавлення волі і опинився у Шепетівці. 

23 листопада зловмисник відзначав своє день народження і в обідню пору вже був добряче «під градусом». Тоді й звернув увагу на припаркований навпроти залізничної станції «ВАЗ 2106». Не довго думаючи, він витиснув скло квартирки на водійських дверцятах, відчинив їх, а потім шляхом з’єднання проводів завів автівку. 

https://hm.npu.gov.ua/

Цього ж дня підозрюваний продав транспортний засіб у Шепетівці за 7,5 тисяч гривень, після чого, як з’ясували поліцейські, одразу ж подався до Козятина, що на Вінничині. 

Після отримання повідомлення потерпілого шепетівські правоохоронці спочатку розшукали викрадену автівку, а потім за допомогою козятинських колег затримали і самого зловмисника. Наразі його вже доправили в Шепетівку, де оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. На період досудового розслідування чоловік перебуватиме під вартою.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області 

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне