Шепетівський район: рятувальники ліквідували дві пожежі

Фото: km.dsns.gov.ua

19 квітня до служби «101» міста Шепетівки надійшло повідомлення від мешканців селища Савичі Шепетівського району про пожежу сухої рослинності між селищем Савичі та Траулин. Через сильний вітер пожежа швидко поширювалась та була загроза перекидання пожежі на лісовий масив. Негайно до місця виклику було направлено одне відділення рятувальників та працівників місцевої пожежної команди селища Судилків.

На момент прибуття вогнеборців до місця виклику площа пожежі становила 5000кв.м.

Співробітники Держслужби з надзвичайних ситуацій спільно з працівниками місцевої пожежної команди оперативно ліквідували пожежу не допустивши поширення вогню на лісовий масив та запобігли ще більшим масштабним наслідкам. Рятувальники вкотре закликають мешканців не спричиняти самовільних пожеж в природних екосистемах.

А сьогодні, 20 квітня, о 03:09 на лінію «101» 21-ї Державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про пожежу тимчасової споруди на вулиці Митрополита Шептицького. Негайно до місця виклику було направлено два відділення вогнеборців Шепетівського підрозділу. Прибувши до місця виклику вогнеборці встановили, що палає всередині споруди, площа пожежі складає 10 кв.м.. Рятувальники одразу розпочали заходи по гасінню пожежі в складі ланки ГДЗС через сильне задимлення кімнат приміщень споруди.

Завдяки оперативним і професійним діям рятувальників пожежу вдалось швидко локалізувати та ліквідувати не допустивши поширення полум’я на більшу полощу споруди. Причина пожежі наразі встановлюється. Загиблих та травмованих на місці пожежі не виявлено.

Шепетівський районний сектор ГУ ДСНС у Хмельницькій області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне