Штраф і проходження корекційної програми – у Нетішині судили чоловіка за повторне домашнє насильство

82
Фото: court.gov.ua

«Визнати винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч.2 ст.173-2 КУпАП. І застосувати до нього адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі 340 (триста сорок) гривень (…) Направити до Управління соціального захисту населення виконавчого комітету Нетішинської міської ради для проходження корекційної програми для осіб які вчинили домашнє насильство”, – таку постанову виніс Нетішинський міський суд тамтешньому жителю.

На лаві підсудних через вчинення домашнього насильства чоловік опинився вдруге за рік. Цього разу – ображав дружину нецензурними словами. Чим завдав шкоди її психологічному здоров’ю.

Дослідивши матеріали справи, суд зробив висновок, що в його діях є склад адміністративного правопорушення. Передбаченого ст.173-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Суд покарав чоловіка штрафом в межах санкції частини 2 цієї статті КК. Враховуючи, що він двічі протягом року вчинив домашнє насильство, направив на проходження корекційної програми для осіб, які вчинили домашнє насильство.

Прес-служба Хмельницького апеляційного суду.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне