Штурмовик з «Люті» в Хмельницькому сервісному центрі МВС обміняв посвідчення водія

Фото: МВС
Філенко Олександр – військовослужбовець Об’єднана штурмова бригада Національної поліції України «Лють»Штурмовий полк «Цунамі». До повномасштабної війни він був інженером. 
 
Бахмут, Кліщіївка, Курдюмівка. На жаль, там отримав поранення, внаслідок якого втратив верхню кінцівку.
 
«Аби потрапити в штурмовий підрозділ я пройшов жорсткий відбір та підготовку. Штурми позицій противника, зачистка місцевості, знищення військової техніки та живої сили ворога. Ми постійно були під обстрілами. Робили все можливе, щоб у кацапів добре підгорало», — жартує Олександр.
 
Сьогодні перебуваючи на лікуванні вдома, військовий звернувся за послугою обміну посвідчення водія в Хмельницький сервісний центр МВС взявши талон електронної черги в приміщенні сервісного центру МВС.
 
У цей складний час для нашої країни, ми особливо цінуємо кожного захисника та захисницю за самовіддану службу й поважаємо їхню мужність, силу духу та любов до Батьківщини.
 
Консультацію щодо послуг сервісних центрів МВС можна отримати за телефоном (044) 290-19-88 або на сторінках Головного сервісного центру МВС в Фейсбук та Інстаграм. Відповіді на найпоширеніші питання та корисну інформацію черпайте на сайт.
Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне