Швидкісні приводи для гаражних та вуличних в’їзних воріт – вивчаємо асортимент виробників та моделі разом зі спеціалістами «БРАМА МАРКЕТ Львів»

Фото: БРАМА МАРКЕТ Львів

Безпечна та зручна експлуатація в’їзних воріт залежить від правильного вибору автоматичного управління. Пристрій надає власникам транспортних засобів більше комфорту, оскільки полегшує процес контролю в’їзду, зокрема, під час негоди. Для об’єктів промисловості з високим автотрафіком використання приводу дозволяє оптимізувати виробничі процеси, покращити показники енергозбереження, підвищити безпеку праці персоналу та охорону підприємства. Принциповою різницею між побутовими та професійними рішеннями є кількість добових циклів та потужність пристрою, яка залежить від параметрів стулки (ваги та розміру). Спеціалісти «БРАМА МАРКЕТ Львів» вивчили особливості сучасної європейської автоматики та виокремили декілька гарних варіантів як для промислового, так й для персонального використання. Це ті моделі, які можна вільно придбати в Україні.

Автоматика для підйомних воріт у гараж: найкращі рішення від світових виробників

При виборі приводу необхідно враховувати на яких в’їзних системах та чи інша модель буде правильно функціонувати. Автоматика для секційних воріт призначена для використання на побутових гаражних конструкціях. Це так званий «рейковий» електромеханічний привід. Це означає, що сам пристрій встановлений на кінці підвісної шини, якою за допомогою ланцюга або ременя здійснюється протяжка провідної штанги захисної системи. Гарним варіантом для побутового використання стане нова автоматика RAIL C40 від італійського заводу ROGER TECHNOLOGY. Пристрої здатні ефективно контролювати в’їзну систему. Швидкість роботи обладнання становить 20 см/сек, а інтенсивність – 70%. Направляюча з зубчастим ременем виконується зі сталі, профіль посилений. У конструкції використовується двигун постійного струму 24В з тяговим зусиллям 1000H. Модель для стулки до 2300-4000 мм (16 м2) оснащується LED-підсвіткою (світлодіодні стрічки розташовані з двох сторін блоку управління). Дисплей має зовнішні кнопки управління, що дозволяють налаштувати будь-яку операцію.

Європейські електроприводи для розпашних воріт на вулицю: особливості пристроїв

Такі механізми випускаються у двох конструкційних рішеннях: лінійному та важільному. Перший являє собою телескопічний шток, що за допомогою гвинтової пари висувається, на зворотному ході засувається, тим самим керуючи стулками. Важільний привід має приводні елементи стулок у формі так званих «ліктів». Окрема категорія обладнання – підземна автоматика. Всі ці рішення доступні для придбання в Україні: https://brama-market.lviv.ua/products/category/1757068. Наприклад, в асортименті марки CAME представлений весь спектр автоматизованих систем. Лінійні серії – Ati, Axo, Krono, Amico, важільні – Flex, Stylo, Fast, Ferni, підземні – Frog, Frog-J, Myto, Super Frog. Також доступні універсальні рішення для монтажу як на колонах, так й під землею. При покупці розпашних конструкцій краще уточнити у виробника, автоматику якої марки він використовує у збірці власних товарів.

Відкатна автоматика для встановлення на вуличну в’їзну систему: технічні можливості механізмів

На ринку України сьогодні представлено до десятка фірм-виробників: Came, BFT, Nice, FAAC – хороші італійські бренди, китайські Baisheng (відомий як Gant або Professional), Alutech, AN-Motors. Розсувні приводи рухають полотно за допомогою зірочки, встановленої на валу, та зубчастої рейки, закріпленої на системі. Автоматика від холдингу Алютех представлена ​​моделями ROTO-500/1000/2000 й має просто відмінне співвідношення ціна / якість. Ефективністю характеризуються також безпроблемні Professional (GANT) IZ-600, IZ-1200. Частка цих моделей на ринку стабільно збільшується, а підключення через стабілізатор напруги робить їх практично невразливими. Для промислових об’єктів з високим автотрафіком завод Gant також нещодавно презентував швидкісну автоматику моделі BM30 / 300HS. Механізм відкриває проїзд за 24 м/хв, інтенсивність складає – до 500 циклів на добу. Особливостями є цифровий дисплей з 4-ма елементами, 3-фазний двигун без щіточок, функція пішохідного переходу з регульованими відстанями, вбудований приймач і 2 ДУ-пульта з можливістю клонування сигналів.

Де замовити усі види автоматики для воріт з встановленням у Львові?

При виборі механізму важливо врахувати такі фактори як габарити, вага полотна, розміри стовпів-стійок, особливості відкриття стулки, інтенсивність. Ці питання рекомендується обговорити з професіоналом, який знає особливості та призначення кожного з приводів, які використовуються для автоматизації. «БРАМА МАРКЕТ Львів» допомагає обрати кращі рішення для будь-якого об’єкту. При оформленні покупки у виставковому центрі на кожного з клієнтів чекає гарантована знижка. Зверніться до спеціалістів в офіс на вул. Городоцькій, 286Б. Ми також займаємося встановленням усіх типів в’їзних систем та пристроїв автоматизації. Чекаємо на ваш дзвінок для консультації: +380671121869, +380503562114. Додатково можна придбати опції для покращення роботи системи автоматизації.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Позначки:  
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне