Славута: п’яний водій спричинив ДТП, у якому травмувалися двоє чоловіків

Фото: hm.npu.gov.ua/

Під час перевірки 46-річного водія автомобіля «Фіат Добло» на стан алкогольного сп’яніння «Драгер» показав 1,8 проміле, що в 9 разів перевищує допустиму норму.

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 17 грудня, близько 06.45 години в місті Славута по вулиці Князів Сангушків неподалік залізничного вокзалу.

hm.npu.gov.ua/

Попередньо встановлено, що 46-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Фіат Добло», під час виконання маневру обгону допустив зіткнення з автомобілем «ВАЗ 2110» під керуванням 76-річного пенсіонера, який рухався в зустрічному напрямку.

У результаті ДТП водій автомобіля «ВАЗ» отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, переломів стегнової кістки та колінного суглобу, політравми і був госпіталізований до місцевої лікарні. У його 47-річного пасажира діагностували закриту черепно-мозкову травму та забої різних частин тіла. Чоловікові надали медичну допомогу без госпіталізації.

По даному факту працівники поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі дії тривають.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне